06/04/16 22:26
(http://radiomilena.com/)

Монтана победи Поморие с 2:1 в баража

ОФК „Поморие” игра бараж за влизане в „А” група срещу Монтана. Мачът  се проведе на стадион Трейс-Арена  в гр.Стара Загора. Монтана запази мястото си в “А” група. Това стана след победата над Поморие с 2:1 в баража. Отборът на Поморие започна мача със самочувствие и можеше да открие резултата още в третата минута. Тогава нападателят Ахмед Ахмедов отправи удар с глава, но прати покрай дясната греда. В 10-ата минута тимът на Малин Орачев създаде най-опасното си положение. Топката бе центрирана от ъглов, Михаел Орачев отправи страхотен удар от въздуха, но Христо Иванов изби. Топката попадна на главата на Ахмедов, но при опита за добавка не сполучи. Едва в 44-ата минута пред монтанци се  откри най-добрата възможност за гол. Тогава Петър Атанасов отправи коварен удар с глава, но вратарят Янко Георгиев плонжира и спаси. Резултатът бе открит в 54-ата минута. Тогава Иван Стоянов центрира от пряк свободен, а в наказателното поле Сергей Георгиев игра с глава и не остави никакви шансове на стража Георгиев – топката се удари в напречната греда и влезе във врата. При спорно положение Милен Танев между двама бранители и падна на тревата, но  съдията Никола Попов реши играта да продължи.

Тимът На Поморие получи правото да изпълни 11-метров наказателен удар в 71-ата минута, когато Мичев фаулира откъсващия се Лозев в опита си да му избие топката с шпагат. За нарушението си той получи жълт картон, като футболистите на Поморие протестираха, че цветът трябва да бъде червен. Зад топката застана 30-годишния Любомир Божинов и с топовен удар изравни резултата.

В 87-ата минута резервата Атанас Илиев оформи крайния резултат.

Публикувана на 06/04/16 22:26 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/b8671PMPjmU/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване