06/07/16 05:33
(http://www.klassa.bg/)

Поли Паскова, SI AMORE и Европроект билдинг с Лайфстайл Оскари - Христо Стоичков, ЦСКА и създателят на първия български болид Росен Даскалов сред наградените

 Народната певица Поли Паскова, която е един от най-добрите примери за възраждането на българския фолклор чрез представянето му в съвременен и атрактивен вариант, ще получи наградата "Съхранение на традициите и фолклора" от годишната церемония за Лайфстайл Оскарите. 
Събитието V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016 ще се състои на 6 юни от 20 ч. в Гранд хотел България, съобщават организаторите от VIP Communication PR.
Със своите 13 албума Поли Паскова налага авторска музика на фолклорна основа, изпълнява и автентични песни. Певицата разполага с богат жанров репертоар - над 500 песни, подходящи за всички региони в страната, има завиден контакт с публиката. Има над 150 телевизионни версии и клипове, които се излъчват по национални и музикални телевизии. Носител на множество музикални и патриотични награди. 
В музикалната програма на събитието освен Поли Паскова ще видим и оперния певец Георги Вангелов, а на сцената ще му акомпанира Десислава Маркова.  На сцената ще блесне и сензацията от Италианския музикален фестивал - 8-годишната ученичка от Музикалното училище в София Моника Шахин.
С Лайфстайл Оскар ще бъде отличена и марката SI AMORE - български бранд, регистриран в Швеция като международна марка. Брандът предлага елегантна и същевременно ежедневна мода за дами. Облеклата са предназначени за жени, които искат да се отличават с елегантния или със спортно-елегантния си почерк в динамичното си ежедневие.
Мотото на марката _EXPERIENCE THE STYLE_ - изживей стила. Моделите са изработени от висококачествени платове от Италия, Гърция и Турция. Десените са бутикови и лимитирани. Екипът на марката Si amore е от професионалисти, които работят със страст, упоритост и мотивация.
Номинация за Лайфстайл Оскарите получиха и инвеститорите от Европроект Билдинг с проекта за новa луксозна жилищна сграда, съобразена с нуждите на модерния градски човек. Сградата е разположена в един от най-предпочитаните квартали на София – кв. „Витоша“, на ул. „Константин Петканов“. Районът е сред малкото в столицата с чист въздух и зелена паркова среда, което благоприятства за една спокойна и здравословна атмосфера за живеене. 
Българинът, прославил страната ни в целия свят - Христо Стоичков, ще получи специален приз "Гордостта на България" от годишната церемония за Лайфстайл Оскарите по случай 50-ия юбилей на футболната легенда.
В основата на развитието на легендата на българския футбол е червеният клуб. А в биографията му достойно място ще заеме датата 20 май 2016 г. с неповторимия чар на юбилея „50 години № 8“.
Неговият отбор - ЦСКА, ще бъде удостоен с наградата „СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА“ 2016 за Купата на България, която спечели неотдавна.
Първата българска компания, производител на улични и състезателни автомобили - Sin Cars International, получи заслужена номинация за годишните Лайфстайл награди. 
Компанията е създадена през 2012 г. и се развива в две направления – производство на улични и състезателни автомобили. Автор на уникалния проект е българският автомобилен пилот и предприемач Росен Даскалов. 
 
Една от водещите компании в луксозното жилищно строителство у нас - Ню Билдинг Пропърти ЕООД, с нейния нов проект "Малинова долина 5А", е сред номинираните за годишните Лайфстайл награди.

 Мото на компанията е: „Правилните решения са ключови за успеха“. 

 Емблематичните курортни хотели  - Роял Спа Велинград и ДЮН в Слънчев бряг, също получиха номинации от  LIFESTYLE Awards 2016. В надпреварата за Лайфстайл Оскарите се включи и една от най-утвърдените фирми в туристическия бранш на Балканите - „Караджъ Турс"

Сред номинираните за Лайфстайл Оскарите е и салон Dupissima, в който се разкрасяват родните звезди, както и  водещата компания в България за поддръжка и управление на имоти - "Бонанза-Бачорски". Сред номинираните е и Замъкът "Влюбен във вятъра" - Равадиново. 
Церемонията ще продължи инициативата на организаторите от VIP Communication PR за подпомагане на социално слабите отличници под надслов: ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ! Партньори на инициативата са ERP Academy, ВУЗФ и Ротари Клуб Самоков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване