06/07/16 05:26
(http://www.klassa.bg/)

Проведе се първи практически семинар по консолидация на финансови отчети с LucaNet софтуер

 

Първият практически семинар по консолидация на финансови отчети със специализиран софтуер LucaNet  у нас се проведе в Центъра за образование и култура Илиев, към Американския университет в София. В рамките на семинара бяха представени актуални промени в МСФО за 2016 г., както и последни изменения и разяснения към тях, касаещи консолидацията на финансови отчети. Освен да запознае специалистите с добри практики в сферата, целта на семинара бе още да представи възможностите на специализирания софтуер за финансова консолидация -  LucaNet.

 

Семинарът бе организиран от консултантската компания Balkan Services, която е изнегратор на софтуерната система за финансова консолидация и планиране LucaNet у нас. В него като лектори взеха участие сертифицирани LucaNet експерти, както и регистрирани одитори от одиторските компании Grant Thornton и Бисиком 61. В рамките на събитието бяха разгледани практически примери и реални бизнес казуси, които участниците трябваше да решат, с помощта на специализираното софтуерно решение за консолидация на финансови отчети LucaNet.

 

Според участниците в семинара „ценна е комбинацията на теорията с практиката“, заложена в обучението, както и възможностите, които решението LucaNet предоставя като инструмент за консолидация. От компанията организатор споделиха, че въпреки сложността на финансово-счетоводната материя, процесът по консолидация може да бъде значително оптимизиран, по-сигурен и бърз.

“Благодарение на софтуерното решение LucaNet сложният процес на синхронизиране и прехвърляне на данни и рискът от грешки остават в миналото. Системата дава възможност още за анализ на бизнеса в направления различни от финансовата консолидация.“, това сподели Владимир Рашев, Управляващ партньор в Balkan Services.

Повече за Balkan Services:

Balkan Services оперира на пазара на софтуер за управление на бизнеса, като проектира, внедрява и поддържа софтуерни системи с акцент върху ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) и CRM (Customer Relationship Management). Компанията има над 350 успешно внедрени и работещи проекти във водещи компании от секторите производство, финанси, услуги, търговия и дистрибуция. Сред клиентите й са разпознаваеми брандове като Unilever, Ficosota, FF Group, Coca-Cola Hellenic, СИБАНК, Walmark, Хиполенд, Бони Холдинг, Intersnack и други. Освен това Balkan Services предлага IT поддръжка и услуги, както и изготвяне и управление на Европейски Проекти в сферата на технологиите. Тя е партньор и разполага със сертифицирани специалисти за продуктите на Altec®, Microsoft®, Qlik®, NetSuite®, а от 2013 г. и за продуктите за финансова консолидация и планиране LucaNet®.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване