06/09/16 07:49
(http://www.klassa.bg/)

Конкурс "Градът" приема идейни проекти до 19 юни

 Конкурс "Градът" се организира от "Академия Градът" за втора година. Тази година той включва две категории – "Градове и инфраструктура" и "Сгради и вътрешни пространства".

Целта на конкурса е да се изследват добрите практики в глобален мащаб и чрез използване на иновативни решения да се представят идейни проекти за градски пространства, инфраструктура и нейната трансформация в градската среда, както и различни по функционални решения за сгради и оригинални вътрешни пространства.

Право да участват в него имат български студенти и млади професионалисти - архитекти и инженери на възраст до 30 г., възпитаници на български и чуждестранни университети. Приемат се индивидуални и екипни проекти.

В миналогодишното издание на конкурса се включиха 88 проекта, разработени от близо 100 млади българи, обучаващи се или завършили престижни български и европейски университети по архитектура и технически науки.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване