06/10/16 07:43
(http://www.klassa.bg/)

Автоматична поща събира писма и колети в мола

 Автоматични пощенски станции ще събират писма и колети в големи търговски вериги. Първата се внедрява в столичен мол от „Спиди”, съобщиха от фирмата, като предстои поставяне на повече от 20 автоматизирани офиса на територията на цялата страна, като техният брой ще се увеличава през идните месеци. Сред предимствата на автоматичната станция са удобното им разположение в големи търговски вериги и удълженото работно време до 22 ч. Освен това дават възможност за избор на време за получаване на пратката, както и бързината на обслужване. Заплащането на услугите, както и на наложен платеж става сигурно с дебитна или кредитна карта.

Междувременно от компанията съобщиха, че въвеждат и нова услуга „Спиди поща”. Тя е по-удобна, по-изгодна и бърза и е предназначена за пратки от офис до офис. От фирмата посочват, че теглото на пратки до 20 кг теглото вече няма да има значение за ценообразуването, важен ще е размерът. Той се разделя на XS за най-малките, S и M за средните и L за най-големите. Това значително ще намали разходите по новата услугата, информират от фирмата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване