06/11/16 06:47
(http://www.klassa.bg/)

Успешна кариера в софтуерния бранш без познания по програмиране

       ERP Academy е иновативен проект на фирми от ERP бранша в България, които обединяват усилия с цел да направят висшето образование по-близко до реалните нужди на бизнеса, а бъдещите кадри максимално подготвени за пазара на труда в сферата на Бизнес мениджмънта и ИТ.

    През 2015г. ERP Academy в партньорство с Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)създаде първата по рода си магистратура по бизнес софтуер у нас „Бизнес анализ и ERP решения“, а тази година стартираха записванията за първата в България и Европа бакалавърска програма „ИТ анализ и бизнес стратегии“.

      В двете програми не се подготвят ИТ кадри, а специалисти по внедряване, поддръжка и продажби на системи за управление на бизнеса. Това са мащабни софтуерни решения, струващи десетки и дори стотици хиляди левове, които управляват цялостната дейност в предприятията – производство, маркетинг, продажби, счетоводство, човешки ресурси и други.

      Партньори в ERP Academy са водещи български и световни компании за бизнес софтуер, както и експерти от областта, които имат за цел да подпомогнат подготовката и обучението на кадри в специфичния ERP бранш, стимулирането на съвместни инициативи с образователните институции и популяризирането на сектора като подходящо място за кариерно развитие.

     Компаниите, партньори на ERP Academy осигурят редица възможности за стаж и работа на обучаващите се.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване