06/15/16 16:53
(http://www.klassa.bg/)

Макс Телеком излъчи на живо през 4G мрежата си финала на ралито за супер автомобили

 Телекомуникационният мобилен оператор Макс излъчи на живо вчера финала на сезон 2016 на ралито за суперколи в България „Премиум Рали София – Свети Влас“. Победител в него стана автомобил Porsche Turbo S TechArt с най-много събрани точки от различните изпитания. Почитателите на луксозните автомобили имаха възможността да гледат през 4G мрежата на Макс над 2 часа видео в реално време от старта и финала на атрактивното рали. Пълните записи от старта и от финала може да бъдат гледани в интернет.

В четиридневното рали, провело се по маршрута Свети Влас – Разлог – Солун – Сандански - София, участваха 36 екипажа. По регламент участниците преминаваха през различни етапи. Един от тях, т.нар. „Точна езда“, представляваше определен участък за изминаване с точно ограничение на скоростта за насърчаване безопасното шофиране на мощни автомобили. Финалът на ралито пред хотел „Маринела“ в София беше открит от лимузина Rolls-Royce Ghost от Eurolink с кордон от над 15 мотора, част от клуба на Sofia Riders. Един от любопитните моменти на финала беше „Конкурс за генерация“ – всеки участник трябваше да форсира двигателя, докато преминава през финала, като демонстрира звука на своя автомобил. Победителят в това изпитание беше избран с аплодисментите на публиката.

 „Радваме се, че излъчихме отново интересно мероприятие на живо през супер бързата ни 4G мрежа. За нас е удоволствие да демонстрираме по такъв полезен за потребителите начин предимствата на 4G технологията за скоростен обмен на данни“ – коментира изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков.  

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване