06/15/16 18:26
(http://www.klassa.bg/)

„София прайд“ извратен до бруталност и крайно, неприемлив.

 ОСТАВКА НА ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА.ОСТАВКА.

За отмяна на насрочения за 18 юни гей парад и забрана за провеждането му в София призова от трибуната на Столичния общински съвет групата на „Патриоти за София”. Тя е формирана от местните парламентаристи на АТАКА и ВМРО.

От изказването на председателя на групата стана ясно, че провеждането на събития като т. нар. „София прайд“, е крайно неприемливи и недопустимо от морална гледна точка.

Въпросният прайд е политически митинг с политически искания и осъществяването му е покушение срещу традиционните български ценности, морала, добрите нрави и провокация срещу семейството.

„Патриоти за София” смятат, че провеждащите този парад целят да наложат силово над всички останали своя мироглед, за да се създаде убеждение и внушение, че всичко, което те правят и искат е нормално.

„Искат еднополови бракове, осиновяване на деца от еднополови двойки, искат хомосексуалността да бъде превърната в норма на поведение, едва ли не в задължителна”, възмути се председателят на патриотичната група Карлос Контрера.

Той допълни, че организаторите на мероприятието окачествяват като враг, хомофоб, изрод и престъпник всеки, който не мисли като тях. Стигнали са дотам да нарекат и кмета на общината хомофоб, посочи съветникът, защото Йорданка Фандъкова е подкрепила инициативата „Седмицата на брака”.

„Призовавам за забрана и за малко обществена хигиена за това, което се случва по улиците на София”, каза в заключение председателят на „Патриоти за София”.

Taзи снимка е от гей парада в Киев преди дни. Деца гледат как садо-мазо извратеняци пълзят на 4 крака

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване