06/15/16 10:57
(http://www.klassa.bg/)

Цветанов: Народът избра премиер да бъде Бойко Борисов

 Избирателите са тези които казват кой трябва да управлява и това е премиерът Бойко Борисов. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов от парламентарната трибуна. Повод за думите му стана лют скандал между ГЕРБ и БСП, след като червените нападнаха с декларация правителството заради европарите.
 

Борисов е единственият премиер, по чието време се е проляла кръв по време на протести, заяви Драгомир Стойнев. Обвини кабинета, че е провалил европейските програми и обяви, че е време за предсрочни избори.

"Видяхме какво направихте в край на 2009 г., видяхме какво направихте при Орешарски", не му остана длъжен Цветанов. Той допълни, че проблемите които имаме днес с европарите идват от лошо свършената работа по времето на кабинета "Орешарски".

"Когато говорите за европари - през 2013 г. трябваше да се подпише споразумението за новия програмен период. Той два пъти беше връщан на Орешарски заради некомпетентност. През 2014 и 2015 година ние сме в забавяне, но единствено благодарение на вас", заяви Цветанов.

Колежката му Цвета Караянчева пък обвини БСП, че "сключихте сделка с дявола, за да останете на власт". При вас всичко е наопаки и затова сте на това дередже, ядоса се тя на червените.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване