06/16/16 10:48
(http://www.klassa.bg/)

Международното летище в Атина избра Intracom Telecom за модернизация на мрежата си

 Международното летище в Атина „Елевтериос Венизелос“ избра Intracom Telecom за модернизация на операционната си мрежа. Това съобщи световният доставчик на телекомуникационни системи и решения Intracom Telecom. Според сключеното споразумение Intracom Telecom ще подмени съществуващите в обекта мрежи за пренос на данни и глас, телефонната система и свързаните приложения с най-съвременната обединена инфраструктура.

Проектът включва изграждането на модерна мрежова инфраструктура, която да поддържа предаване на глас по протокола IP (VoIP) и услуги за пренос на видео и данни, цялостен контрол на повикванията с подобрено решение за унифицирана комуникация и съвместна работа (UCC) и мобилни услуги и контактен център.

Проектът е сложен и отговорен поради изключителното значение на летищните операции и специфичните за обекта ключови показатели за ефективност (KPI). Изисква поетапен миграционен подход, който да осигури паралелно действие на настоящата и бъдещата мрежа за пренос на глас и данни. Очаква се проектът да бъде изпълнен в рамките на две години и да бъде поддържан три години след това.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване