06/17/16 07:02
(http://www.klassa.bg/)

Дубай и Филипините приковават вниманието на глобалния пазар на ваканционни имоти

 В началото на летния сезон търсенето на ваканционни имоти в Дубай и Филипините е достигнало рекордни равнища, показват данните на онлайн портала TheMoveChannel.com за май.

Двете страни са успели да изместят традиционни дестинации за покупка на втори дом, особено от британците, като Франция, Испания и Португалия, и се нареждат на съответно второ и трето място в класацията. За първи път те попадат в топ 3 на най-желаните дестинации за покупка на втори дом.

Интересът на частните инвеститори в имоти към Обединените арабски емирства, в частност към Дубай, расте от известно време насам. През април емирството отчете един от най-силните скокове в класирането – с 10 позиции, като попадна в топ 10 на подреждането.

От изданието обясняват интереса с доходността от отдаването на имоти под наем и с начина на живот в Дубай. Пазарът на имоти в емирството приключва с периода на корекция и вече преминава на следващия етап от развитието си, преодолявайки спекулативната фаза.

Пълният текст на статията от Тук

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване