06/20/16 12:36
(http://www.cross-bg.net/)

Председателят на Българската федерация по автомобилен спорт Владимир Илиев отново като състезател на автомобилната писта.

/KРОСС/ През изминалата гореща неделя, в изключително атрактивна надпревара на трасето за автокрос край красивия дунавски град Силистра премериха сили автомобилни състезатели от цялата страна. Победители станаха всички участници и зрители, а загубиха всички които не присъстваха.   След приключване на официалното състезание и след разрешение на директора на състезанието и председател на комисия "Автокрос" - Румен Костадинов, Владо Илиев стартира последователно с автомобилите на победителите N 12 на Димитър Митков в дивизия "супербъги" и най-бързото бъги на балканите на домакина Антон Кунчев. След няколко майсторски обиколки, с време близко до фаворитите в шампионата, беше поставена отлична оценка на подготовката на трасето и машините на участниците. Състезатели, длъжностни лица и представители на спортни клубове обсъдиха с председателя на федерацията бъдещите дейности за развитие на автокроса - възможностите за провеждане на европейски кръг, участие на автомобили задвижвани с електродвигател и развитие на дивизия "Джуниър бъги" за участници навършили 12 години.     През настоящата седмица в Италия ще се проведе конференция на FIA в Италия , в която активно участие ще вземат председателя на БФАС Владимир Илиев и Александър Ковачев - член на управителния съвет.
Публикувана на 06/20/16 12:36 http://www.cross.bg/iliev-razvitie-traseto-1511842.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване