06/24/16 06:13
(http://www.klassa.bg/)

В. Генев: Office 365 осигурява лесен достъп и високо ниво на сигурност

 Виктор Генев е управляващ съдружник в „Консултантска къща Амрита“. Завършил е бизнес администрация и икономика в Американския университет в България и MBA в Crummer Graduate School of Business, САЩ. Виктор има богат опит във финансовия анализ и оценяването и е лицензиран финансов анализатор (CFA) и член на управителния съвет на Камарата на професионалните оценители.

„Консултантска къща Амрита“ ООД е създадена през 2001 г. Предлага широк набор услуги в областта на оценяването на недвижимо и движимо имущество, нематериални активи, дялове и акции на предприятия и има сключени договори с 15 банки за изготвяне на оценки на обезпечения по банкови кредити. Компанията работи и по банкови договори със Столична община и няколко други общини и изготвя оценки по договори с държавни и публични институции.

Г-н Генев, какви са предизвикателствата пред Вашия бизнес и какви мерки взимате, за да отговорите на конкурентната среда?

През последните няколко години на пазара на недвижими имоти и на ипотечното кредитиране се наблюдава осезаемо раздвижване. Лихвите по депозитите и по кредитите намаляха значително, което доведе до увеличение на сделките с жилищни имоти, както и на по-голям брой отпуснати ипотечни кредити. Подобно е положението и с други типове имоти – офиси, търговски обекти и индустриални площи. В същото време бяхме свидетели на проблеми в банковата система и засилване на контрола от страна на регулатора. Тези процеси направиха работата ни по-отговорна от всякога и усложниха процеса по изготвяне на оценка. За компаниите от нашия сектор е важно да управляват ефективно целия процес от възлагането на оценка, през организиране и извършване на оглед, изготвяне, проверка и контрол. Необходимо е да се спазват кратки срокове, изисквания на банки, възложители и международни стандарти.


Цялата статия Тук

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване