07/07/16 06:29
(http://www.klassa.bg/)

Комбинация от държавна регулация и саморегулация на имотния пазар ще работи в България

 Джон Мейфилд е експерт в сектора на имотите с над 30 години опит. В момента е старши GRI инструктор за Асоциацията на брокерите на имоти на щата Мисури, САЩ, и на асоциацията в щата Арканзас, преподавател на Съвета на брокерите и мениджърите на недвижими имоти и на Ресурсния център за технологии на американската Национална асоциация на брокерите на имоти.

Автор на осем книги, работил е като редактор на REALTOR® Magazine Online и консултант по недвижими имоти за Hewlett Packard. Притежава ABR®, ABRM, CRB, е-PRO®, SRS и GRI дезигнации. В България Джон Мейфийлд проведе обучения на брокери от агенции, членове на Националното сдружение “Недвижими имоти”. С Джон Мейфилд разговаряме за добрите и лошите практики на пазара и начините за регулация и защита на потребителите. 

- Г-н Мейфийлд, след като вече се запознахте с най-обичайните лоши практики на пазара на имоти в България, какви биха били последствията в САЩ, ако се случи подобно нещо?

- Смятам, че това щеше да доведе до неблагоприятни преживявания на хората при сделките за покупка и продажба. Според мен без законодателство и регулация на индустрията на недвижимите имоти купувачите и продавачите са тези, които страдат от последствията.

Цялото интервю Тук

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване