07/18/16 10:04
(http://www.klassa.bg/)

Борис Джонсън кацна извънредно

 Самолетът, на чийто борд се е намирал британския министър на външните работи Борис Джонсън, е трябвало да направи извънредно кацане в неделя вечерта на летище „Лутън“ във Великобритания, предаде The Independent и Блиц. Министърът е пътувал към Брюксел за първото си появяване в чужбина, откакто бе назначен за такъв миналата седмица. Самолетът е претърпял технически затруднения, най-вероятно с хидравликата. Свидетели съобщават, че на летището е имало превозни средства на спешните служби по време на инцидента, както и забавяния на полетите.
„Имаше технически проблем на полета от неделя следобеда със самолета, на който беше външния министър, заради които самолетът трябваше да кацне на летище „Лутън“, заяви прес-секретар на британското външно министерство. „Борис Джонсън благодари на екипажа за професионализма и е благодарен на летището за краткото, непреднамерено гостуване“, добави той. „След кратко забавяне той е продължил към Брюксел по алтернативен начин“, каза прес-секретарят в заключение. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване