07/29/16 08:11
(http://www.klassa.bg/)

Парламентът избра Карина Караиванова – Ганозова за председател на Комисията за финансов надзор

 Парламентът избра Карина Караиванова – Ганозова за председател на Комисията за финансов надзор, която беше предложена от ПГ на ПП ГЕРБ. След гласуването Карина Караиванова положи клетва.
 
Карина Караиванова е завършила Стопанския факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски", специалност „Икономика“. Магистър е по „Финанси и банково дело“. Има множество специализации в страната и чужбина в областта на икономиката и управлението. По-голяма част от кариерата й на експерт е в Министерство на финансите, през 2012 г. е заместник-министър на финансите.
 
Карина Караиванова е доказала през годините своя професионализъм, повече от 10 години заема ръководни постове, като част от отговорностите й са свързани с фондовата борса, капиталовите пазари и пенсионната реформа, заяви председателят на Комисията по бюджет и финанси Менда Стоянова при представянето на кандидатурата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване