08/02/16 07:28
(http://www.klassa.bg/)

Горанов и Павлова най-препитваните министри от НС

 През шестата сесия на НС от 9 май до 28 юли в деловодството на институцията са постъпили общо 555 въпроса и 34 питания. Членовете на кабинета са отговорили на 407 въпроса и 16 питания на депутатите, сочи справка изготвена от парламента. На най-много въпроси и питания са отговорили министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова – по 53.
Горанов запази челното си място в класацията на най-препитваните членове на кабинета в рамките на парламентарния контрол и през предишната сесия на НС-от 11 януари до 27 април.
През шестата му сесия в 43-тото НС са внесени 72 законопроекта, като 37 от тях са на народни представители, сочи пък статистиката за законодателната дейност. Постъпили са и 64 проекта за решения, като от тях 56 са от депутати, както и седем проекта за обръщения и декларации. Приети са 44 закона и 70 решения.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване