08/02/16 06:48
(http://www.klassa.bg/)

Министерство на регионалното развитие и благоустройството- обществена поръчка.

 Обявената от Министерството на регионалното развитие  и благоустройството обществена поръчка е с предмет „Изпълнение на строително-монтажни работи за текущ ремонт и вътрешно преустройство на пресцентър, център за административно обслужване, зали 1.1, 1.2, 1.3, 1.4 и обзавеждането им в сградата на Министерство на регионалното развитие и благоустройството, находяща се в гр. София, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 17-19“ с две обособени позиции“.

 

Реализацията на предвидените в рамките на първата обособена позиция дейности трябва да осигури нова функционална организация на пространствата в част от приземното ниво на административната сграда на министерството. Преустройството и ремонтът трябва да осигурят ефективна работна среда за отделни структурни звена и по-добро обслужване за гражданите.

Предвижда се да бъдат направени преустройство на настоящия пресцентър с прилежащия паркинг в център за административно обслужване, като бъдат изградени нови рампа за достъп на хора в неравностойно положение съгласно изискванията на нормативната уредба, регламентираща достъпността на средата, и стълба, както и нова организация на паркоместата. Преустройството на пространството ще бъде направено с цел подобряване на административното обслужване и улесняване на достъпа на гражданите до сградата.

Съществуващите в момента зали 1.1, 1.2, 1.3 и 1.4 ще бъдат преустроени в нов пресцентър, нови зали 1.1 и 1.2, които да бъдат разделени от врати-хармоники с цел осигуряване на по-голяма функционалност при провеждане на различни събития и мероприятия. Предвижда се да бъде обособено и техническо помещение. Целта на ремонта, който ще бъде направен, е да се осигури наличието на зали с достатъчен капацитет от седящи места, необходими за провеждането на различните формати на събития и провеждане на заседания на консултативните съвети, сформирани във връзка с изпълнението на функциите на министерството.

Предвидените за изпълнение строително-монтажни работи включват и преустройство на настоящия център за административно обслужване в архив.

Изработка, доставка и монтаж на интериорно обзавеждане за център за административно обслужване, пресцентър и архив са дейностите, които са включени в обхвата на обособена позиция 2 на процедурата.

Доставката ще бъде възложена за подвижно и неподвижно интериорно обзавеждане с необходимите предварителни дейности по употребата му, в т. ч. сглобяване, когато е произведено като отделни компоненти, и монтаж на съответните непреместваеми модули и индивидуално изработени елементи.

Общата прогнозна стойност на поръчката е 269 140  лв. без ДДС или 322 968 лв. с ДДС, в която е включена и опцията за допълнително възлагане на дейности, свързани с изпълнението на строително-монтажни работи на стойност до 10% в рамките на срока за изпълнение. В общата стойност е включена и възможността за допълнително възлагане на изработка, доставка и монтаж на интериорно обзавеждане в размер до 23 000 лв. без ДДС в рамките на 12 месеца.

Прогнозната стойност за Обособена позиция 1, с включена опция, е 195 140 лв. без ДДС с включена опция (234 168 лв. с ДДС), а за Обособена позиция 2, с включена опция, - 74 000 лв. без ДДС (88 800 лв. с ДДС).

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване