08/03/16 05:12
(http://www.klassa.bg/)

80 хил. винетки се продават в търговската мрежа

 Близо 80 хил. винетки за автомобили има в момента в търговската мрежа, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. От агенцията уточняват, че няма постъпили сигнали за липсващи месечни или каквито и да било стикери за коли през летния сезон.

От АПИ уточняват, че по-голяма част от крайните обекти, които продават винетки, изпращат своевременно своите заявки, така, че да ограничат вероятността от изчерпване на необходимите стикери.

Средномесечното потребление на винетни стикери е около 40 хил. бр., сочи статистиката за летните месеци – юни, юли и август през 2015 г., както и около 37 хил. за същия период на 2014 г.

Този петък, АПИ ще предостави на дистрибуторската мрежа допълнителни още 10 хил. броя месечни винетки за леки автомобили, 200 хил. седмични и 200 хил. дневни стикери за камиони.

От ведомството обясняват още, че за последната седмица най-търсеният стикер от шофьорите на коли е седмичният. В последната седмица на юли са продадени над 97 хил. седмични винетки за леки автомобили.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване