08/10/16 06:01
(http://www.klassa.bg/)

Спечелиха 3D телевизор с касова бележка за 69 стотинки

 Касова бележка за 69 стотинки донесе чисто нов 40 инчов 3D телевизор на Маргаритка Янкова от Шумен, съобщиха от НАП. 58-годишната късметлийка участва в лотарията с общо 476 фискални бона, а жребият я определи за осмия месечен победител в лотарията с касови бележки на приходната агенция и Министерство на финансите.

От ведомството обясниха, че Шенол Чакър от Асеновград е седмичният победил за периода 24 юли - 5 август и получава телефон с четириядрен процесор. Късметлията е регистрирал фискален бон на стойност 0,98 лв. Господинът участва в надпреварата от началото на годината, а късмет му донесе бележка от покупка на хляб в местен супермаркет.

Общо в играта на данъчните са регистрирани близо 38 млн. касови бележки на стойност близо половин милиард лева. До момента са спечелени 34 смарт телефона и 8 телевизора. Голямата награда - чисто нов лек автомобил, ще бъде връчена в края на годината.

От НАП припомнят, че в играта на данъчните може да участва всеки, навършил 14 години и регистрира валидни фискални бонове издадени след 16 ноември 2015 г. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за стойността на покупката или услугата.

Важно е хората да пазят своите касови бележки или техни сканирани или фотокопия до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат проверени, поясняват данъчните.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване