08/16/16 05:53
(http://www.klassa.bg/)

Още две логистични фирми със сертификати за инвестиции в зона Божурище

 Още две логистични фирми получиха сертификати за инвестиция за проектите си в индустриална зона Божурище, съобщиха от министерство на икономиката.

Първото свидетелство е на „Дриймс транс“, като фирмата получава удостоверението за изграждане на складова база. За строителство на комплексен логистичен център „Вак Инвест“ получава сертификат за инвестиция клас „Б“. И двата проекта ще бъдат реализирани в управляваната от държавната „Национална Компанията Индустриални Зони“ ЕАД (НКИЗ) зона в Божурище.

От „Дриймс транс“ съобщиха, че логистичният център ще е на стойност 3,86 млн. лв. Инвестиционният проект предвижда изграждане на закрити складове с площ 2000 кв. м., открити складове с площ 25 хил. кв. м, както и офис-сграда с големина 500 кв. м.

Планът на „ВАК ИНВЕСТ” включва изграждане на комплексен логистичен център в района на с. Гурмазово. Инвестицията е 1,606 млн. лв. Проектът включва изграждане на две складови помещения с опция за административна част във всеки от тях.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване