08/17/16 16:07
(http://www.cross-bg.net/)

Неправителствени организации ще могат да участват в Комитета за наблюдение на ОП "Транспорт и транспортна инфраструктура"

/КРОСС/ Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията кани неправителствени организации от сферата на социалното включване и интегрирането на малцинствата, да участват в избора на представители в Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура" 2014 - 2020 г. Одобрените участници ще имат право да присъстват на заседанията, да дават мнения и да гласуват решения, свързани с европейското финансиране на проекти от транспортната инфраструктура. Към момента в Комитета за наблюдение участват представители на екологични, транспортни, образователни, културни и научни неправителствени организации, които са ангажирани с равенството между мъжете и жените. Поканата към структурите от социалната сфера е във връзка с промяна на постановление на Министерския съвет. Повече информация за реда, условията и начина на кандидатстване може да намерите тук: http://optransport.bg/page.php?c=67&d=1631.  

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване