08/18/16 05:43
(http://www.klassa.bg/)

ГЕРБ отива на вота с мото: „Работим в интерес на гражданите“

 „Работим в интерес на гражданите“ ще бъде предизборният слоган на ГЕРБ за президентския вот през ноември. Това реши окончателно на свое заседание днес Националният предизборен щаб на партията, който се ръководи от Цветан Цветанов. По време на заседанието беше приета и визия за графичното оформление на слогана, уточниха още от партията. Трескавата предизборна подготовка в редиците на ГЕРБ тече, въпреки че все още не е посочена самата кандидат-президентска двойка. Бойко Борисов няколко пъти подчерта, че това ще стане едва през септември, а при последните си изяви отрече самият той да планира да се хвърли в битката за "Дондуков" 2, каквито слухове се завъртяха.

Националният предизборен щаб на ГЕРБ окончателно утвърди днес и визията за предизборните плакати и за всички останали агитационни и рекламни материали, които ще бъдат използвани по време на кампанията за президент и вицепрезидент. Структурирана и одобрена беше и концепцията на партията за предизборните активности на ГЕРБ в интернет и социалните мрежи.

По време на заседанието Националният предизборен щаб на ГЕРБ започна утвърждаването на областните и общинските предизборни щабове на партията в страната. Приет бе и окончателният график с датите за провеждане на Националната предизборна обиколка на кандидат-президентската двойка в цялата страна. Официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ ще е на 9 октомври и по традиция ще се проведе в зала „Арена Армеец“ в София. Закриването на кампанията ще е на 4 ноември в Пловдив.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване