08/24/16 04:25
(http://www.klassa.bg/)

TP-Link® придобива изцяло нова визия и идентичност на марката

  TP-Link®, глобален доставчик на надеждни мрежови решения, днес представя пълна трансформация на маркатаориентирана към съвременните технологични нужди. Компанията празнува повече от 20 години лидерство в сферата на мрежовите решения.  TP-Link започна да се развива отвъд пределите на безжичните технологии, като добави продуктови линии от устройства предназначени за интелигентни домове, смарт телефони и смарт аксесоари. С тази еволюция и корпоративна стратегия, TP-Link се стреми да укрепи и подсили своята марка като и придаде нов, по-модерен и приятен облик.

 

През последните 20 годиниотделът за проучване и разработка на TP-Link непрекъснато работи, за да отговори на нуждите на своите клиенти от цял святСега се впускаме в ново пътешествие, за да отговорим на желанията на съвременният свързан свят.“, каза Джефри Чао – председател и президент на TP-Link. “Нашето портфолио от продукти продължава да се обогатява и разраства, затова е време и марката като цяло да продължи тенденциятаРазвълнувани сме да представим новата визия на TP-Link на света и нямаме търпение да представим на нашите клиенти новите по- динамични продукти за по-интензивни изживявания.” 

 

За да отговори на новата корпоративна стратегия, TP-Link преобразява и актуализира корпоративната си идентичност и визуалното представянеНовият слоган на марката“Reliably Smart,” продължава посланието на стария слоган, като същевременно подчертава преходът на компанията към ерата на интелигентните устройства. В новото лого на компанията се забелязва стрелка, която сочи към центъра, което показва ангажираността на компанията към своите клиенти и ориентираността към нова култура, която е в съответствие с нуждите на съвременния клиент.

 

В допълнение, компанията  променя и начина на изписване на наименованието си, което вече се изписва с малки букви TP-Link, вместо TP-LINK. Промените касаят както името, така и цялостната визия на сайта, опаковките на продуктите и цветната палитра.  Добавени са повече цветове, за да придаде по свеж тон, с който да се отличава новата визия на марката.

 

"Днес клиентите ни са по-ангажирани и динамични в своето ежедневие и нуждите им се променят спрямо все по-променящият се технологичен пазарНуждата от по-добрапроизводителност нараства, но съществува и обърканост при избора на функции и възможности при покупка на нови устройства, "каза Брайън Майърс, асоцииран директор на стратегия на FutureBrand. "Намерихме начин да насочим клиентите, като предоставим устройства с добра производителност и добри характеристики. Новата идентичност и опаковка са предназначени за изграждане на доверие в TP-Link по начин, който е интелигентен, прогресивен и едновременно с това, индивидуален и близък. Ние вярваме,че новата визия и съпътстващите я промени ще помогнат на TP-Link да направи крачка от мрежовите решениякъм свързаните домове в модерния свят. "

 

От днес сайтът TP-Link.com, страниците на компанията в социалните мрежи, както и опаковките на новите продукти ще са с по-ярки цветове и смели щампи. Най-новите продукти на компанията, като Talon AD7200 ще бъдат с нова визия и ще поставят началото на по-иновативни и технологично напреднали продукти, които ще осигурят стандарта за качество и на най-взискателните клиенти. Новата визия на компанията ще бъде демонстрирана на IFA за първи път (Зала 17, щанд 111) в Берлин, която ще се проведе от 2-ри до 7-ми септември.

 

 
 

За TP-Link

Основана през 1996 г., компанията TP-Link е световен доставчик на надеждни мрежови устройства и аксесоари, които се използват във всички аспекти на ежедневния живот. Фирмата многократно е класирана от анализаторската компания IDC като доставчик № 1 на WLAN продукти и високоскоростни CPE устройства * Компанията разполага с дистрибуторски мрежи в над 120 страни и обслужва стотици милиони хора по света.

 

TP-Link разполага с богато портфолио от продукти и решения с доказана стабилност, производителност и стойност, които отговарят на съвременните технологични нужди на модерния човек. Сега, когато свързаността е начин на живот, компанията продължава да се развива, за да посрещне изискванията на утрешния ден.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване