09/02/16 05:57
(http://www.klassa.bg/)

INQUISITR / ОРЪЖИЕТО НА РУСИЯ Е ОТ «ИЗВЪНЗЕМНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ»

 Редица американски конспиролози излизат с поразителна теория, пише Inquisitr. Според тях, Въоръжените сили на Русия използват в Сирия оръжие, разработено, благодарение на таен договор между Москва и извънземни цивилизации.

 

 

 

Джеймс Престън от изданието е уверен, че в служба на руските военни са такива извънземни технологии, като свръхзвуковите торпеда и ракетите, способни да извършват по време на полета си сложни маневри. Самолетите на ВКС на Русия са оборудвани с маскировъчната система на НЛО, благодарение на която кабината се превръща в невидима.

 

 

 

 

Както отбелязва изданието, идеята на Престън е съзвучна с теорията на друг конспиролог и «разобличител на космическите програми» Кори Гуд. Той също твърди, че водещите световни държави имат тайни военни програми и си сътрудничат с извънземните.

 

 

 

Твърди се още, че тези 8 и половина трилиона долара, за които се отчита Пентагонът, всъщност са били изхарчени за таен космически проект.

 

 

Този звездолет, напомнящ кораба «Ентърпрас» от популярния сериал, уж бил изпратен в космоса със свръхсекретна миния.

 

 

Москва също била постигнала споразумение с пришълците по космическата програма «Космосфера». Предполагало се, че Путин е възобновил договора с неназована раса извънземни «по време на срещата си на Луната през март 2015 година».

 

 

 

Именно тогава те са обещали да предоставят на Русия достъп до най-качествените си технологии, за да подкрепят «нахлуването на страната в Сирия».

 

 

 

 

Конспиролозите твърдят, че заради алчността си световният елит е вече в сговор с извънземните срещу останалото човечество.
 
 
 
 
Предполага се, че властите крият информацията за контактите си с извънземни цивилизации, крият и знанията, способни да решат световните проблеми около заболяванията и хранителните продукти.
 
 
 
 
Пришълците използват алчността на управляващите елити и се подготвят за завземат света към 2030 година, твърди привърженик на теорията на заговора.
 
 
 
 
За тази цел били създадени хибриди, които ще заместят човешкото общество.
 
 
 
 
Престън твърди, че бойците от Ислямска държава са наемници на илюминатите, които си сътруднича с рептилите.
 
 
 
 
 
Според него, много участници от терористични групировки са клонинги и киборги, създадени, благодарение на генно-инженерни технологии от същата раса пришълци.
 
 
 
 
Конспиролозите считат рептилите за едни от най-злобните и кръвожадни видове пришълци, борещи се за контрол над нашата планета. Освен другите пороци, те били и човекоядци.
 
 
 
 
 
 Независимо от високото ниво на своите технологии, рептилоидите до момента не могат да завземат Земята. Работата била в това, че срещу тях се изправяли други «могъщи и доброжелателни» извънземни, в това число  плеядеанците и арктурианците.
 
 
 
 
 
Според конспиролозите, извънземните, които са сключили съюз с Русия, отдавна враждуват с рептилоидите. Затова те настоявали Путин да вкара войската си в Сири и да нанесе съкрушителен удар по позициите на илюминатите, които контролират президента на САЩ Барак Обама и цялото американско правителство.
 
 
 
 
Конспиролозите дават следния  пример: инцидентът през 2014 година, когато руските военни тестваха възможностите на своята система за заглушаване, «създадена на базата на извънземни технологии». Фронтовият бомбардировач Су-24, «снабден с това извънземно оборудване», прелетял над американския есминец «Доналд Кук», изкарвайки от строя радиолокационната и отбранителната система на кораба.
 
 
 
Според слуховете, някои високопоставени офицери от САЩ са били така разстроени от случилото се, че са подали оставка. Те изгубили надежда, че в случай на широкомащабен конфликт американският военен потенциал може да се сравнява с руския.
 
 
 
 
Твърди се още, че след инцидента Вашингтон спешно е извел от Персийския залив своите самолетоносачи.
 
 
 
«Стана ясно, че САЩ нямат ефективни средства за защита от руските извънземни технологии», — завършва изданието.









bgr.news-front.info

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване