09/04/16 12:13
(http://www.klassa.bg/)

НЕВЕРОЯТНО! БЪЛГАРСКА ФИРМА ЩЕ ВИ ПОСТРОИ ТАЗИ КЪЩА ЗА 35 ДЕНА! ЦЕНАТА Е УНИКАЛНО НИСКА! САМО…

 Домът е мястото, където се чувстваме сигурно, уютно и се будим с усмивка! Построяването на мечтаното жилище е сериозна стъпка, резултат от отлична организация и познания в сферата на строителството.

За това трябва да се доверим на професионалисти, които да се заемат със същинската работа. Такива ще срещнете във фирма„ЕкохаусБг, която е със седалище и управление във Варна. Основната й дейност е строителство на сглобяеми къщи от дърво и метал и всички видове довършителни дейности до ключ в цяла България.

Фирмата разполага с работни екипи за всеки етап от строежа или ремонта на вашия дом, офис сграда или вила. „ЕкохаусБг“рачита на амбициозни млади и квалифицирани кадри с дългогодишен опит в строителството в страната и чужбина. Всички предлагани материали са с оптимално качество и са придружени със съответните сертификати за използване в строителството в Европейския съюз.

 

 

Цялата статия и снимки от Тук



 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване