09/05/16 05:30
(http://www.klassa.bg/)

TP-Link чества 20 години успешен бизнес с обновена корпоративна визия и нова продуктова линия

 TP-LINK, глобален доставчик на продукти за SOHO & SMB мрежи и No.1 доставчик в света на WLAN и широколентови CPE устройства, отбелязва 20 години от своето създаване с напълно обновена идентичност на марката, нова стратегия за разрастване на продуктовото портфолио за интелигентни домове и своята поява на пазара на смартфони с марката  Neffos.

След 20 години ексклузивно присъствие на пазара, от които 5 в позицията на световен лидер, излизаме с нова стратегия, която извежда на преден план умните устройства, за да отговори по- добре на изискванията на съвременните клиентите и техния свързан начин на живот. TP-Link е единствената компания производител на безжично оборудване, която проектира, тества и произвежда продуктите си самостоятелно. Този факт отразява надеждността, качеството и цената на нашите продукти. Богатият опит натрупан до момента ни помага да разширим продуктовата си гама и да добавим нова категория умни устройства за интелигентни домове, смартфони и аксесоари “, каза Хермес Сонг- регионален директор на TP-Link.

 

Нова визуална идентичност

Нашите изследователски и развойни екипи непрестанно се развиват, за да отговорят на нуждите на милионите клиенти от цял свят. Сега започваме нов етап на развитие и ще предложим на потребителите нови устройства, които ще посрещтнат нуждите им в съвременния свързан свят. Във връзка с разширяването на продуктовото ни портфолио, решихме да обновим и визията на марката, така че да отразява по-добре поетият ангажимент към нашите клиенти за по- модерни и усъвършенствани продукти", каза Джефри Чао, председател и президент на TP-Link.

Освен новата корпоративна стратегия, TP-Link излиза и с нова визуална идентичност, която отразява новата клиентски-ориентирана философия на компанията и новият лозунг  – ”Reliably Smart”,  който подчертава разширяването на продуктовото портфолио от интелигентни устройствата на компанията.

Също така компанията  променя и начинът на изписване на наименоанието си, което вече се изписва с малки букви TP-Link, вместо TP-LINK. Промените касаят както името, така и цялостната визия на сайта, опаковките на продуктите и цветната палитра. Добавени са повече цветове, за да придаде по свеж тон, с който да се отличава новта визия на марката.

 

 

 

TP-Link представи и три модела смартфони

По повод своята 20-та годишнина TP-Link представи и своята първата серия от смартфони, която включва три модела от висок, среден и нисък клас, dual SIM, LTE с операционна система Android.

Моделът от висок клас- Neffos C5 Max е с 5,5 - инчов IPS Full HD (1080p) екран и 64-битов 8- ядрен  MediaTek MT6753 процесор, с тактова честота 1,3GHz. Разполага с 2GB RAM памет, капацитет за съхранение 16 GB и слот за microSD карта до 32GB. Max C5 е с основната камера от 13 мегапиксела и предна камера от 5MP. Големият отвор на диафрагмата- F2.0 на основната камера позволява реализацията на висококачествени снимки по всяко време на деня. Батерията Li-Po 3045mAh предлага много добър обхват. Корпусът на телефона е изработен от поликарбонат, така че устройството тежи само 160 грама.

Средният клас модел- Neffos C5 е с 5- инчов IPS HD (1280p) екран и 64 битов 4- ядрен процесор MediaTek MT6735, с тактова честота 1,3GHz, Разполага с 2GB RAM памет, капацитет за съхранение 16GB, която може да бъде разширена до 32GB с microSD карта. Основната камера е 8MP, с интелигентен режим и 30 филтъра, както и светкавица dual-LED, а второстепенната камера е 5MP.

Моделът Neffos C5L е с 4,5 инчов екран, FWVGA (854x480p) резолюция, 4 ядрен процесор Snapdragon 210 с тактова честота 1.1GHz, 1GB RAM и 8 GB капацитет за съхранение, която може да бъде разширена до 32GB с microSD карта. Този модел се предлага с основната камера 8MP, 2MP предна камера и 2MP предна вторична камера, предлага 4G LTE свързаност и 2000mAh батерия.

Talon AD7200 Multi-band Wi-Fi Router

Компанията представи за пръв път в България и първият маршрутизатор, който работи по стандарта Wi-Fi 802.

Talon AD7200 е е първият рутер от стандарта Wi-Fi 802.11ad на компанията TP-Link и първият многобандов рутер в света, базиран на най-мощната налична безжична технология- 802.11ad. Talon AD7200 е ултра бърз и гарантира скорости до 4,6Gbps в  честотните ленти от 60GHz, но устройството може да работи и в обичайните диапазони 2,4 и 5 GHz.

Многолентовият Wi-Fi рутер Talon AD7200 работи с технологията MU-MIMO 11ac, чиято производителност е 2,5 пъти по-добра от 11ac и гарантира поддържането на множество връзки позволяващи множество възможности за безпроблемен гейминг и стрийминг. Устройството разполага с осем антени с висока мощност, както и с усилватели за удължаване на безжичния сигнал към всички свързани устройства и смартфони и четири порта Gigabit Ethernet. Предвидени са също два порта USB 3.0. и стъпва на двуядрена система на чип (SoC) с тактова честота 1,4GHz Динамичната beamforming  технология увеличава производителността на устройствата, осигурявайки силен и надежден сигнал. В допълнение, мощният 1.4 GHz двуядрен процесор осигурява висока скорост на свързаност и разширен сигнал. Рутерът е съвместим и с по-стари протоколи като 802.11 a / b / g / n.

 

Решения за малкия и среден бизнес

TP-Link разполага с две марки, посветени на малките и средни предпиятия: Auranet и Pharos.

Auranet обхваща устройствата Acces Point за интериор, които предлагат безжично покритие за хотели, образователни институции, фирми, търговски центрове и др. Централизираното управление на Wi-fi решенията е безплатно и се осъществява чрез специално приложение в облака, възможност за наблюдение в реално време и функцията „captive portal”-  портал за регистрация на потребителите.Решението включва Wi-Fi оборудване със стандарта 802.11 ac .

Pharos – предлага Wi-fi решения за интериор и екстериор. Цялата гама от антени, CPE, станции е обединена в марката Pharos, която осигурява покритие на безжичния сигнал на разстояние над 20 км, с минимална намеса. Освен това устройствата са устойчиви на атмосферни влияния и екстремни температури (-30 до + 70 ), мълнии и токови удари.

Като се вземат предвид тези характеристики, този вид оборудване е препоръчително за проекти, които включват жилищни или външни пространства, където добрият Wi-Fi сигнал е от голямо значение.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване