09/09/16 07:48
(http://www.klassa.bg/)

Грандиозни строителни проекти

 На престижното изложение Cityscape, която за втори път става домакин на реализирането на редица мегапроекти в Дубай, бяха представени бляскави небостъргачи, къщи със собствени мини голф игрища и идеи как да изглеждат цели жилищни квартали.

Независимо от продължаващия спад на цените на жилищата, строителните компании в емирството не възнамеряват да намаляват изграждането на нови сгради.

Jumeirah Central е най-грандиозният представен проект. Той включва изграждането на жилищни и офисни сгради, хотел и търговски център. Ще бъде финансиран от държавния Dubai Holding, който е известен с това, че е финансирал строителството на най-високата сграда в света – Булж Халифа.

Не по-малко известната компания – Emaar Properties, възнамерява да изгради многофункционален жилищен комплекс в района Dubai South. Той ще е в близост до второто летище на емирството, което се планира да стане базово за авиокомпанията Emirates Airline.

5

5

5

5











Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване