09/13/16 19:31
(http://www.klassa.bg/)

HP Inc. представя ново поколение А3 принтери, които преобразяват сегмента на копирните машини, оценяван на 55 млрд. долара

 HP Inc., водещият световен лидер в областта на печата, представи широка гама мощни мултифункционални устройства (МФУ) с формат А3, създадени да революционизират оценяваният на 55 млрд. долара традиционен сегмент на копирни машини със същия формат.  Тук може да откриете повече информация. Вчера  HP съобщи също, че  дружеството окончателно е приключило споразумение със Samsung Electronics Co. Ltd за придобиването на бизнеса им с принтери.  Сделката е  на стойност $ 1,05 милиарда евро и е най-голямата сделка в този сегмент в историята на HP. Двете съобщения бяха направени в началото на HP Inc. Global Partner Conference 2016. Visit the online press kit here.

Ключовите характеристики на новите революционни МФУ с формат А3 включват:

·         16 платформи от ново поколение HP PageWide и LaserJet, които ще внесат иновации в категорията на копирните машини

·         Сигурност на печата от световна класа за устройства, документи и данни

·         Усъвършенствани системи за наблюдение, базирани на облака и анализ на големи данни за откриване и предвиждане на необходимостта от обслужване и доставка

·         Достъпни цветове с технологията от следващо поколение HP PageWide

 

В продължение на десетилетия сегментът на копирните машини, оценяван на 55 млрд. долара, се нуждаеше от революционни иновации, които да осигурят ефективност в обслужването, защита срещу пробиви в сигурността и достъпни цветове. Днес HP променя статуквото с портфолио от многофункционални решения за А3 печат от ново поколение, предлагащи удобството, надеждността и сигурността, необходими за преобразяване на бизнес печата.

С представените днес устройства и преосмислената дистрибуторска програма Managed Print Specialist, HP ще може да предостави най-модерната гама МФУ с формат А3 и лазерни печатни решения с формат А4 за офиса, в съответствие с продължаващата трансформация в индустрията от транзакционни продажби към обслужване и договорни отношения.

“Сложността на традиционните копирни машини прави ремонта и поддръжката твърде неефективни за нашите партньори и клиенти“, сподели Енрике Лорес, президент „Изображения и печат“ на HP Inc. „Като използваме превъзхождащата технология на печат на HP, ние можем да променим статуквото със следващото поколение A3 мултифункционални принтери, които подобряват цялостното удовлетворение както за клиентите, така и за партньорите, и същевременно увеличават възможностите за растеж в управляваните печатни и документни услуги. Именно това разбираме под „преоткриване на печата“.“

Ново поколение мултифункционални принтери А3

Цялостното портфолио от мултифункционални А3 принтери на HP, включващо три PageWide и 13 LaserJet платформи, ще бъде налично под формата на 54 различни складови единици с набор от финишъри, като напр. телбод/подреждащо устройство, перфоратор, модул за подреждане и подшиване с телбод с голям капацитет, както и устройство за брошури, с цел осигуряването на най-качествено потребителско удовлетворение. Като предлага широка гама устройства, HP предоставя не само разнообразни възможности на своите партньори, но и ценова гъвкавост, за да отговорят на нуждите на клиентите си.

Платформите HP PageWide Enterprise и Pro ще осигурят достъпност на цветния печат, най-добрата в класа си скорост на печат и по-ниска консумация на енергия от лазерните устройства в същия клас.1,2 Простата архитектура на HP PageWide – с едва три компонента за подмяна – ще спомогне за намаляване на обслужващите разходи на партньорите. Единичните и мултифункционалните устройства ще са със скорости на печат от 40 до 60 стр./мин. (до 80 стр./мин. в режим „General Office”) . Устройствата HP PageWide Pro ще са налични през пролетта на 2017 г., докато устройствата HP PageWide Enterprise ще бъдат пуснати на пазара през есента на 2017 г.

Управляваните многофункционални принтери HP LaserJet ще са налични като мултифункционални устройства с цветен или монохромен печат и скорости, вариращи от 22 до 60 стр./мин. Новите LaserJets ще разполагат с дълготрайни компоненти, ще осигуряват кратки ремонтни срокове и ще бъдат налични през пролетта на 2017 г.

HP Smart Device Services

Компанията представя и HP Smart Device Services (SDS) – набор от облачни инструменти и базирани в устройствата сензорни възможности за значителното подобряване на сервизното обслужване. Технологията следи и диагностицира голям брой сервизни параметри с цел намаляване на времето за бездействие на устройството, както и разходите. Например, услугата може да предвиди нуждата от сервизиране на различни компоненти, преди да са „отказали“, както и да спомогне за избягване на преждевременната смяна на мастило и тонер.

Услугите Smart Device Services са съвместими не само с новите A3 LaserJets и платформите A3 PageWide Enterprise и Pro, но и със старите модели принтери и многофункционални устройства HP FutureSmart. По този начин SDS ще повишат ефективността на обслужването на партньорите и ще подобрят времето за работа на устройствата на клиентите. Услугите ще са на разположение на определени дистрибуционни партньори без допълнително оскъпяване за всички договорни устройства, използващи оригинални консумативи на HP.

Първокласна сигурност на печата

Сигурността на печата е един от ключовите фактори в създаването на новите мултифункционални устройства с формат А3 на HP. Потребителите искат да защитят не само интелектуалната си собственост, но и поверителната информация на клиентите си. Устройствата HP PageWide и LaserJet Enterprise разполагат с водещи в индустрията вградени функции за сигурност, в т.ч. Sure Start, откриване на нарушители по време на работа, както и създаване на бели списъци, което ги превръща в най-сигурните принтери в света. 3 Устройствата HP PageWide Pro ще се отличават с най-добрата сигурност в своя клас с функции като защитено стартиране и проверка на целостта на фърмуера.4

Новите устройства HP PageWide и LaserJet могат да се използват с услугите за сигурност на HP, както и със софтуерното портфолио за управление и сигурност HP JetAdvantage, вкл. HP JetAdvantage Security Manager – единственото решение в индустрията за автоматизирано наблюдение и сигурност на печата, облекчаващо задълженията на партньорите за обезпечаване и управление на устройствата.

 

За HP

HP Inc. създава технологии, които подобряват живота на всички, навсякъде. Чрез нашето портфолио от принтери, компютри, мобилни устройства, решения и услуги, ние проектираме изумителни преживявания. Повече информация за HP Inc. е налична на адрес: http://www.hp.com.

 

Насочени в бъдещето твърдения

Съобщението за пресата съдържа прогностични твърдения, които предполагат рискове, несигурност и допускания. Ако тези рискове и несигурности се осъществят, или допусканията се окажат неточни, резултатите на HP Inc., както и тези на консолидираните й дъщерни компании (“HP”), могат да се различават съществено от изказаните, пряко или косвено, чрез прогностични твърдения и допускания.

Всички твърдения, с изключение на цитирани исторически факти, се смятат за прогнозни, насочени в бъдещето, твърдения, включително, но без да се ограничават до, такива, свързани с нетните приходи, маржове, разходи, ефективните данъчни ставки, нетна печалба, нетни доходи на акция, парични потоци, финансиране на пенсионни планове, отсрочени данъчни активи, обратно изкупуване на акции, валутни курсове или други финансови елементи; всички прогнози относно размера, времето или въздействието на икономии на разходи, преструктуриране и други разноски; всякакви твърдения относно плановете, стратегиите и целите на управлението за бъдещи операции, включително изпълнението на планове за преструктуриране и произтичащите от тях икономии, приходи или подобрения на печалбата; всички твърдения, засягащи очаквано развитие, реализация или пазарен дял на даден продукт или услуга; всички твърдения относно текущи или бъдещи макроикономически тенденции и събития и тяхното въздействие върху HP и финансовите резултати на компания; всички твърдения относно текущи разследвания, претенции или спорове; всички твърдения, свързвани с очаквания или предположения, както и всички твърдения и допускания, подразбиращи се от изложеното по-горе.

Рисковете, несигурностите и допусканията включват предизвикателствата, пред които са изправени предприятията на HP, конкурентния натиск, пред който са изправени предприятията на HP; рискове, свързани с изпълнението на стратегии на HP, макроикономически и геополитически тенденции и събития; нуждата от управление на трети страни-доставчици, дистрибуцията на продуктите на HP, ефективното предоставяне на услугите на HP; защитата на интелектуалната собственост на HP, включително интелектуалната собственост, лицензирана от трети страни; рискове, свързани с международната дейност на HP, развитието и прехода на нови продукти и услуги, както и подобряването на съществуващите продукти и услуги, в отговор на нуждите на клиентите и в отговор на нововъзникващите технологични тенденции, изпълнението на договори от HP и нейните клиенти, доставчици и партньори; наемането и задържането на ключови служители; интеграцията и други рискове, свързани с бизнес комбинация и инвестиционни сделки; резултатите от плановете за преструктуриране, включително оценки и предположения, свързани с разходите (в т.ч. евентуални прекъсвания на дейността на HP) и очакваните ползи от плановете за преструктуриране; решаването на текущи разследвания, искове и спорове; както и други рискове, описвани в Годишния отчет на HP по формуляр 10-К за фискалната година с край 31 октомври 2015 г., тримесечните отчети на HP по формуляр 10Q за фискалните тримесечия с край 31 януари 2016 г.,  30 април 2016 г. и 31 юли 2016 г., както и други отчети, подавани в Комисията по ценни книжа и борси. HP не поема никакви задължения и не смята да актуализира тези насочени в бъдещето твърдения. Уебсайтът за връзки с инвеститорите на HP: http://www.hp.com/investor/home, съдържа значително количество информация за HP, включително финансова и друга информация за инвеститорите. HP насърчава инвеститорите да посещават редовно уебсайта, тъй като информацията се актуализира и се публикува нова такава.

 

(1)    Сравнение на базата на публикуваните от производители спецификации на най-бързите налични цветни режими на всички цветни А3 принтери за бизнеса на цени от 1 000 до 2 500 щатски долара, или от 900 до 2 300 евро, както и на многофункционалните устройства на цени от 2 000 до 5 000 щатски долара, или от 2 000 до 4 500 евро, предлагани след август 2016 г., с изключение на други устройства HP PageWide, както и на продукти с 1% или по-малък пазарен дял в докладите на IDC за втората половина на 2016 г. Скоростите на HP PageWide са базирани на режим „General Office” и не включват първата страница. Научете повече на: hp.com/go/printerspeeds.

(2)    Твърдение на базата на сравнение на данните, обявени на energystar.gov за повечето цветни бизнес принтери с формат А3 в този клас, предлагани на цени от 1 000 до 2 500 щатски долара, или от 900 до 2 300 евро, както и многофункционални устройства на цени от 2 000 до 5 000 щатски долара, или от 2 000 до 4 500 евро, предлагани след август 2016 г., с изключение на други устройства HP PageWide, както и на продукти с 1% или по-малък пазарен дял в докладите на IDC за втората половина на 2016 г. Зависи от настройката на устройството. Действителните резултати могат да варират. Научете повече на: hp.com/go/pagewidebusiness.

(3)    Отнася се за устройства на HP от корпоративен клас, представени от началото на 2015 г., и се базира на анализ на HP на публикувани през 2016 г. вградени функции за сигурност на конкуренти принтери от същия клас. Единствено HP предлага комбинация от функции за сигурност за проверка на целостта до ниво BIOS с възможности за самовъзстановяване. Активацията на функциите за сигурност може да изисква актуализация на сервизния пакет FutureSmart. За списък със съвместими продукти: http://h20195.www2.hp.com/V2/GetDocument.aspx?docname=4AA6-1178ENW. За повече информация: www.hp.com/go/printersecurityclaims

(4)    На базата на анализ на HP на публикувани след м. август 2016 г. вградени функции за сигурност на конкуренти професионални А3 принтери в същия клас. За повече информация: www.hp.com/go/printersecurityclaims.

(5)    Предложенията за финансиране и обслужване са налични чрез Hewlett-Packard Financial Services Company, както и чрез дъщерните й компании и филиали (колективно HPFSC), в определени страни и подлежат на кредитно одобрение и представяне на стандартна документация HPFSC. Лихвените проценти и условия зависят от кредитния рейтинг на клиента, вида на предложенията, услугите, оборудването и опциите. Не всички клиенти могат да получат одобрение. Не всички услуги или предложения са достъпни във всички страни. Възможни са други ограничения. HPFSC си запазва правото да променя или да анулира тази програма по всяко време и без предупреждение.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване