09/14/16 12:25
(http://www.cross.bg/)

Близо 1000 души слушаха истории за телефон и любов в организираната от Мтел и Гери Турийска „Пощенска кутия за приказки“

/КРОСС/ Близо 1000 души слушаха истории за телефон и любов в организираната от Мтел и Гери Турийска „Пощенска кутия за приказки". В рамките на два часа гостите в Sofia Live Club се насладиха на десет разказа, които бяха написани специално за събитието и бяха посветени на технологиите и любовта. Традиционно историите четат известни личности, като този път сред гостите, които представиха текстовете, бяха писателят Димитър Калбуров, журналистът Константин Вълков, оперната певица Мила Михова, актьорите Живко Джуранов и Златин Петков, певицата Ирра и други.Литературната инициатива е втора съвместна за Мтел и „Пощенска кутия за приказки". В края на миналата година телекомът представи разказите от сборника „Преплетени линии - 20 истории от миналото за бъдещето", чиито автори са победителите в конкурса за технологии, иновации и наука - Mtel Media Masters. Поводът за създаването на книгата беше 20-годишнината от провеждането на първия телефонен разговор в GSM мрежата у нас. На снимката: Гери Турийска открива „Пощенска кутия за приказки"  
Публикувана на 09/14/16 12:25 http://www.cross.bg/kytiya-istorii-mtel-1519950.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване