09/14/16 13:22
(http://www.klassa.bg/)

Румен Овчаров опроверга публикация в ИА ПИК

 По повод на публикация в ИА ПИК от от 12.9.2016, 13.45 ч. със заглавие “Румен Овчаров с мерцедес за 200 бона - движи се с шофьор като арабски шейх”, Румен Овчаров поиска право на отговор, в който заяви следното:

 

„Не сте нито първите, нито последните, които търсят популярност на мой гръб.

Обидно ми е, че го правите толкова нескопосано.

Какво имам предвид?

  1. Возил съм се на много луксозни коли. Ще се возя и в бъдеще. Но е смешно да ми се приписва като собственост всяка кола покрай, която минавам. Видно е и от Вашите снимки, че нямам нищо общо със собствеността на дадения мерцедес. Това лесно може да се провери, ако погледнете номера на колата.

  2. Видно е от Вашите снимки, че лицето, което сте нарочили за мой шофьор, не е такъв. Шофьорите на лимузини не се возят на задната седалка. А и лимузините не могат да се управляват от задната седалка. Едва ли бих допуснал шофьорът ми да си пие питието заедно с мен. Ако имахте интерес към истината, щяхте да проверите кой е този човек. Той до скоро беше народен представител.

  3. Снимките Ви опровергават и тезата, че ползвам шофьор, за да пия високоградусови напитки. На Вашите снимки се вижда чаша с обикновена наливна бира.

  4. Очевидно не става въпрос за случайни папарашки снимки, защото след дълго чакане, репортерът Ви е заснел как излизам от блока, в който живея и се отправям към близкото заведение, без да ползвам превозни средства. А и няма нужда, защото става дума за 200 метра. Внимателно е документирано пиенето на бира с бивш народен представител, раздялата ни и пътят ми обратно до дома, отново пеша. За съжаление това продължително дебнене не е довело до сензация. Затова сте решили да пришиете към историята нужния луксозен мерцедес.

Германският сатирик Лихтенберг е казал „Най-мръсната лъжа е леко извратената истина“. Вашата не е от най-мръсните, защото няма нищо общо с истината. Тя е просто една елементална глупава измислица. Долнопробна като съдържание и непрофесионална като изпълнение.

Дерзайте! Но не подценявайте интелигентността на читателите. Обиждате ги.“

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване