09/18/16 07:43
(http://www.klassa.bg/)

Синоптици с неприятна прогноза за днес!

 През нощта днес ще преобладава ясно време, с разкъсана висока облачност. Сутринта ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд, главно над източната половина на страната и планинските райони, ще има временни увеличения на облачността.
На отделни места краткотрайно ще превали и прегърми. През деня от северозапад ще започне увеличение на облачността, предимно висока, която до вечерта ще обхване по-голямата част от страната. Ще духа слаб до умерен западен вятър. Минималните температури ще са между 15 и 20, максималните - 27-32. Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и още ще се понижава.

Над Черноморието сутринта ще бъде предимно слънчево. По-късно през деня ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места краткотрайно ще превали и прегърми. Максималните температури ще са 26-30. Температурата на морската вода е около 24. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване