09/26/16 16:56
(http://www.klassa.bg/)

Става опасно - скандалният Пепи Гърка от "Парк бар" дал показания срещу известен мафиотски бос!

Столичният играч Петър Цабалас - Пепи Гърка е дал показания в специалните служби срещу един от най-известните родни мафиотски босове, за да отърве собствената си кожа. Това разкриха пред БЛИЦ наши източници.Гърка явно не си е давал сметка, че натапяйки боса, пред когото иначе правел пируети ще се озове на прага на огромна бездна, от която няма как да скочи със златен парашут.

Мафиотът, който бе арестуван при мащабна полицейска операция за наркотрафик се шокирал, когато разбрал, че един от хората, които му се представят за приятели го е злепоставил пред органите на правосъдието.

Името на Пепи Гърка нашумя покрай дълговете, които натрупал към бившия финансов министър Стоян Александров - Малката секира и бизнес дамата Йовка Томова.

Двамата имали неблагоразумието да инвестират над 7 млн. евро в строежа на апетитна сграда на столичната улица "Оборище".

Гърка, обаче предпочел да налее отпуснатите му средства не в строежа на кооперацията, а в изграждане на хитовото заведение "Парк бар" на улица "Шипка" и в изграждане на собствената си къща.

Александров и Томова, обаче са решени на всичко, за да си върнат парите. Като прибавим и желанието за отмъщение на мафиотския бос, става ясно, че Гърка трябва да се вживее в ролята на Леонардо ди Каприо от филма "Хвани ме, ако можеш", за да оцелее.

Веднъж вече Гърка бе пребит като куче в собствения си локал пред очите на десетки клиенти.

Ще се спаси ли втори път? Развръзката предстои.

Ивайло КРАЧУНОВ

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване