09/28/16 08:10
(http://www.klassa.bg/)

Скандалният бизнесмен Пепи Гърка изпадна в паника, заложи "Парк бар" в банка за 260 000 евро!

Скандалният бизнесмен Петър Цабалас-Пепи Гърка е усетил, че може да не изкара и до Коледа и е решил да разпродава имуществото си, научи БЛИЦ от обкръжението му.Милионите евро, които е взел назаем от бившия финансов министър Стоян Александров-Малката секира и издателката Йовка Томова-Маминка вече парят под краката на етническия елин и той обмисля да се изнесе от България по най-бързия начин.

Първият имот, който е сложил на тезгяха е митичното заведение "Парк бар" на столичната улица "Шипка". Според наши източници бизнесменът е заложил локала в известна столична банка за сумата от 260 000 евро.
 
 
Престижното столично заведение "Парк бар" съвсем скоро може да има нови собственици.

С изкараните пари той се надява да покрие поне част от задълженията си към Малката секира и Маминка.

Бизнес дамата Йовка Томова е бясна на Гърка за натрупания борч и поведението й със сигурност няма да съответства на благочестивия й прякор.

Въпреки че е притиснат от прокуратурата Стоян Александров също е размърдал пипалата си по високите етажи на властта и ще се опита да оплете в тях грамадния по размери Пепи Гърка.

Сега въпросът в плетеницата от сложни финансови отношения е кой от тримата ще е по-бърз в разчистването на сметките помежду им.

Ивайло КРАЧУНОВ

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване