09/30/16 11:11
(http://www.klassa.bg/)

Заяждането с Орешарски доведе до грандиозен скандал в ефира на Нова, Ани и Виктор отиват на съд?

След като Виктор Николаев и Ани Цолова закачиха Пламен Орешарски за делото "Червеи" извънредно в ефира се включи бившият вътрешен министър Цветлин Йовчев. "Вие манипулирате зрителите си. Искам да ми се извините. Не съм казвал, че има 1000 души, които са подслушвани по делото "Червеи". Ако продължавате по този безобразен начин да манипулирате хората, ще ви съдя!", обяви той.Йовчев заяви, че многократно е отричал да има подслушване, а водещите избирателно си подбирали материали, които да четат в ефир. Сутрешната комбина на Нова телевизия обаче се опълчи на бившия вътрешен министър "Ние цитираме само големи и коректни медии, всички лио лъжем? Елате в понеделник да коментираме темата, вместо да ни обвинявате в липса на журналистическа етика", заявиха те.

"Вие цитирате неща, които вече бяха опровергани. Дължите извинение. Няма да идвам при вас, защото ще ме вкарате в предизборната кампания", заключи бившият вътрешен министър.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване