10/05/16 18:17
(http://www.klassa.bg/)

Известни са номинациите на конкурса на 28-то издание на международния форум за компютърни изкуства Computer Space 2016

 Всяка година престижният международен фестивал „Компютърно пространство“ организира състезание по компютърни изкуства. Конкурсът се състои от 4 основни категории: компютърна графика, компютърна анимация, компютърна и електронна музика и уеб дизайн (с 4 подкатегории).

Организационният комитет на „Компютърно пространство“, с радост обявява, че след внимателно журиране на над 120  проекта във всички категории от страна на водещи експерти в съответните направления, имаме списък с номинаните проекти във всички категории, публикуван на computerspace.org.

„Компютърно пространство“ е некомерсиален форум представящ тенденциите в синтеза „изкуство-техника-наука“. „Компютърно пространство“ е международен фестивал за компютърни изкуства с престижно международно участие. Това е един от първите по рода си фестивали в Европа, който до момента има 27 издания. С многобройните си проекти и посетители от цял свят “Компютърно пространство“ е най-значимото събитие за компютърни изкуства в Югоизточна Европа.

Тази година фестивалната програма, състояща се от официална церемония по награждаването на победителите в конкурса, както и семинари, уъркшопи, изложби, демонстрации и много други разнообразни събития, ще се състои на 28-30.10.2016г. Акцентите и лекторите могат да се видят на сайта на събитието.

Списъкът на номинираните проекти може да се види на сайта на Computer Space (www.computerspace.org), както и детайли за самите проекти в меню „Проекти“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване