10/06/16 05:40
(http://www.klassa.bg/)

Връчиха наградите „Застрахователи за обществото“

 На официална церемония във вторник вечерта за втора поредна година Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) и Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) връчиха отличията "Застрахователи за обществото" за проекти, каузи и дългосрочни инициативи в полза на българското общество.

Дни след празника на застрахователя бяха отличени бизнес-социални инициативи, които застрахователни компании и брокери са реализирали през изминалата година. Инициативата цели да покаже и утвърди добрите примери в застраховането, насочени към корпоративната устойчивост и отговорност, както и да се даде мотивация и вдъхновение за започването на нови инициативи в полза на българското общество.

На първо място бе отличен проектът „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“ на ДЗИ - Общо застраховане АД. Каузата е с цел повече деца да продължават образованието си във висши учебни заведения. Чрез набраните средства всяка година по 10 деца от различни региони на сраната ще получават месечна стипендия и покриване на таксите за обучение до завършване на образователно-квалификационна степен бакалавър. Наградата бе връчена от председателя на Комисията за финансов надзор (КФН) Карина Караиванова.

На второ място бе класиран проектът „Сигурен дом за нашите деца“ на Дженерали Застраховане АД. Целта на кампанията е да се помогне на поне 12 деца годишно да не попадат в социални домове, а да живеят щастливи и обичани в семейство. Призът бе поднесен от Светла Несторова, председател на застрахователите в България.

Третото място зае застрахователна компания Алианц България Холдинг АД за организирането на национален конкурс за живопис, скулптора и графика. Целта на проекта е да се предоставят нови възможности на българските художници да покажат пред публика своите творби. Наградата бе връчена от председателя на АЗБ Ивета Кунова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване