10/12/16 08:23
(http://www.klassa.bg/)

На 9 места спират водата в София днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.На 12 октомври 2016 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Булаир“, жк. „Хиподрума“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: жк. „Хиподрума“ и жк. „Лагера“. 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: жк. „Хиподрума“, ул. „Урвич“ ъгъла с ул. „Тумба“; жк. „Лагера“, ул. „Йосиф Цанков“ ъгъла с ул. „Баба Илийца“.

На 12 октомври 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Уилям Гладстон“ , Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Уилям Гладстон“, бул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Княз Борис I“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Уилям Гладстон“ ъгъла с ул. „Цар Асен“.

На 12 октомври 2016 г. (сряда), във връзка с ремонт на резервоари Сеславци и Кремиковци , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Кремиковци“ и кв. „Сеславци“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред кметството на кв. „Сеславци“ и кв. „Кремиковци“.

На 12 октомври 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гилица“ , кв. „Челопечене“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Челопечене“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред кметството.

На 12 октомври 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Арх. Коста Николов“ , вилна зона „Малинова долина“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Арх. Коста Николов“, ул. „Бистришко шосе“, ул. „Околовръстен път“, ул. „Арх. Никола Нешов“, ул. „Проф. Теодор Горанов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Бистришко шосе “ ъгъла с ул. „Проф. Юрдан Данчов“.

На 12 октомври 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Родопи“ , вилна зона „Мало Бучино“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Родопи“, ул. „Мургаш“, ул. „Пирин“, ул. „Осъм“, ул. „Рила“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Родопи “ ъгъла с ул. „Осъм“.

На 12 октомври 2016 г. (сряда), във връзка с монтаж на тротоарен спирателен кран на ул. „Кестен“ , кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Кестен“ от ул. „Калач“ до ул. „Първа Българска армия“
по ул. „Първа Българска армия“ от ул. „Кестен“ до ул. „Влах камък“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Кестен “ ъгъла с ул. „Влах камък“.

На 12 октомври 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“ , с. Яна , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Минъорска“, ул. „Юрий Гагарин“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред училището.

На 12 октомври 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Чепинско шосе“ , кв. „Малашевци“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Промишлена зона „Илиянци“- Изток
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Илиянци“ №43.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване