10/12/16 08:16
(http://www.klassa.bg/)

"Фараонката" Виолета Пенкова е отвратителен психолог и манипулатор

Стотици хиляди левове са потънали в чейндж бюро-пирамида "Проксима ООД", намиращо се на пъпа на София. "Продадох на майка си апартамента. Дадох на шефката Виолета Пенкова 15 000 евра. Отвратителен психолог и манипулатор е." Това заяви в ефира на Нова телевизия пострадала от схемата. Първоначално е получавала редовно лихвата си, но бюрото фалира. 

Собственичката се крие, мъжът й твърди, че не знае нищо за нея. Трите милиона са изчезнали безследно. Ужилените мислят, че с парите си е направила къща в Швейцария, където имала роднини", смятат други вложители в бюрото. 

Все едно не ги е имало тези пари. Измамените са подали колективна жалба но 4 години няма резултат.

"Според мен очевидно има загуба. Ако няма осчетоводяване, това дава основание да се смята, че има нарушение", заяви в студиото на "Здравей, България" финансовият експерт Емил Хърсев.

"Щом някой има запис на заповед, това му дава някакво основание да си иска парите. Ако фирмата не беше в несъстоятелност, този запис на заповед, щеше да бъде спазен", отсече експертът.

"Фирмата влиза в несъстоятелност. Необезпечените просто сега се нареждат общо на реда и чакат с масата", каза Хърсев.

"Най-големите загуби в света хората понесоха от борсови вложения. Ако има престъпление, собственичката отговаря с цялото си имущество. Това се случва не само с банки. Банките в цял Кипър бяха в същото състояние 60% близо загубиха хората там", завърши той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване