10/13/16 15:15
(http://www.cross.bg/)

Донка Михайлова кмет на Троян: Моята политическа принадлежност към БСП е ясна и тя никога не е била променяна във времето

/КРОСС/Озадачена съм от появилата се в някои медии информация за моя подкрепа за кандидат-президента на ГЕРБ - г-жа Цецка Цачева. Съжалявам, че днес в България цивилизованите жестове на толерантност и коректност от страна на един кмет се употребяват по недопустим начин. Намирам, че няма нищо по-нормално от това, да поздравя всяка публична личност, която по един или друг повод посещава Троян. В този смисъл за мен е нормално да се ръкувам и с всеки кандидат за президент посетил града. Считам, че това е не само въпрос на добронамеререност от страна на един градоначалник, но и проява на добро възпитание. Моята политическа принадлежност към БСП е ясна и тя никога не е била променяна във времето. Мисля, че за никого не е под съмнение подкрепата ми за двойката Румен Радев, Илияна Йотова.  
Публикувана на 10/13/16 15:15 http://www.cross.bg/strana-troyan-vremeto-1522679.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване