10/17/16 04:51
(http://radiomilena.com/)

Проверка на автомобили през уикенда от служители на РУ-Поморие

На 14.10.т.г. на поморийската улица «П.К.Яворов» до дом № 44, служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистър, управляван от 19- годишния М.С. от Поморие, с който се придвижвали и 16- годишният А.С.  от с. Медово и 18- годишният А.М. от Поморие, като намерили и иззели топче със суха тревна маса /марихуана/ и полиетиленово пликче, съдържащо угарка от саморъчно направена цигара с канабис/, собственост на М.С. Същият е задържан за срок от 24 часа.

На 15.10.т.г. около 23.35 ч. на КПП-2 в Поморие, служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка лек автомобил „Шкода Фелиция”, с бургаска регистрация, управляван от 48 год. К.М. от Камено, като констатирали, че същият шофира във видимо нетрезво състояние. Поканен е до служебния полицейски автомобил за извършване на проба за алкохол, като К.М. пуснал в купето 50 еврова банкнота. Своевременно е задържан от полицейските автомобили и отведен в Районно управление – Поморие.

Работата по случаите продължава, съобщават от пресцентъра на полицията.

Публикувана на 10/17/16 04:51 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/VOPrelxDBB0/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване