10/19/16 05:49
(http://www.klassa.bg/)

Борисов: Радан ми е висял на дувара в Банкя 20 пъти

 „Зеленогорски, къв е тоя Радан бе, бай х.й ще ми вика! 20 пъти ми е висял като сопол на дувара Банкя!". С тези думи премиерът Бойко Борисов е коментирал по време на вчерашната среща с лидерите на Патриотичния фронт и Реформаторския блок скандалното изказване в ефир на Радан Кънев, съобщи Епицентър.бг. В понеделник сутринта Кънев се обърна към Борисов с „Бай х.й“ от ефира на Нова телевизия и буквално взриви социалните мрежи. 
В отговор на хапливата реплика Зеленогорски припомнил на премиера, че преди Радан Кънев да мине в “опозиция“, очевидно често е гостувал в къщата му в Банкя. На това Борисов отвърнал с въпроса - защо той и депутати от „Движение България на гражданите“ не правили същото като Радан. „Е как да идваме, то при теб се виси като сопол на дувара“, бил отговорът на съпредседателя на Реформаторския блок, който развеселил присъстващите на срещата.
Комисията по правни въпроси ще гласува утре внесените промени в Изборния кодекс. По думите на председателя й Данаил Кирилов пред Епицентър.бг в деловодството са внесени общо 12 предложения за промени. Очаква се окончателният вариант на Изборния кодекс да бъде гласуван в пленарна зала в четвъртък или петък тази седмица.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване