10/25/16 05:20
(http://www.klassa.bg/)

Добрев: Далаверата „Белене” бе спряна с моя подпис

 Не съм виновен за нищо. Това заяви депутатът от ГЕРБ и бивш енергиен министър Делян Добрев след като подаде заявление в парламента за отказ от имунитета си. Далаверата „Белене” била спряна именно с неговия подпис няколко дни след като станал министър. Той се надявал прокуратурата да намери истинските виновници за „далаверата на хилядолетието”. Томислав Дончев пък обясни, че Добрев продължава да се ползва с доверието и подкрепата на ГЕРБ.„Изпълнителната комисия застава изцяло зад Делян Добрев“, обясни Дончев. Приветстваме действията на прокуратурата за усилията й да намери виновните за "Белене", не може да имаме щета за милиарди и да няма виновен, заключи вицепремиерът. Двамата обаче не отговориха защо, въпреки че проектът е бил спрян, плащанията са продължили.
Както е известно заради замразения проект за втората атомна централа у нас с обвинения преди няколко дни се сдобиха двама бивши шефове на НЕК и ексминистъра на икономиката и енергетиката от кабинета "Станишев" Петър Димитров.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване