10/29/16 17:41
(http://www.cross.bg/)

Мария Цветкова, кандидат за кмет на „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО: Пълна ревизия на досегашното управление на „Младост"

/КРОСС/ Мария Цветкова, кандидат за кмет на „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“, под номер 26: Пълна ревизия на досегашното управление на „Младост", проверка на разрешенията за строеж  и осигуряване на 57 млн. лв от Столичната община за спасяване на зелените площи в района ще са първите ми стъпки като кмет на „Младост“!    Първото, което ще направя като кмет на „Младост“ ще бъде пълна ревизия на досегашното управление на ГЕРБ, проверка на работата на главния архитект на района по разрешенията за строеж, разваляне на неизгодните договори за наем на общински имоти. Това заяви Мария Цветкова в студиото на БНТ 2. Цветкова посочи, че за разлика от останалите й опоненти, които само популистки декларират намеренията си против застрояването и за запазване на зелените площи, заедно с патриотите в общинския съвет са направили анализ и предлагат конкретни решения на проблема. Тя заяви, че са необходими 57 млн. лева за отчуждаване на терени за озеленяване в „Младост“, което ще гарантира зеленината в 117 декара на територията на района. „Всички кандидати говорят, че се борят за зелените площи, но това не става без пари. Трябва да е подплатено с финансови средстава. В тази връзка нашият общински съветник Карлос Контрера отправи питане преди месец към заместник-кмета по финансите Дончо Барбалов за предвиждането на тези 57 млн
Публикувана на 10/29/16 17:41 http://www.cross.bg/tzvetkova-mladost-kmet-1524166.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване