11/02/16 16:36
(http://www.klassa.bg/)

Информация за проведено встъпително информационно събитие

На 23.10.2016 г. в Езиков център „БИЗИ” в гр. София се проведе пресконференция във връзка с изпълнявания от фирма „БИЗИ” ЕООД проект по процедура „Ново работно място 2015”, финансиран чрез ОП „Развитие на човешките ресурси 2014 – 2020 г.”

На събитието присъстваха служителите, наети по проект „Професионално развитие и устойчива заетост за безработни и/или неактивни лица  в Езиков център „Бизи“ЕООД” и партньори на фирмата.

Г-жа Дилияна Нейчева подробно запозна присъстващите с предвидените по проекта дейности, неговите цели и очакваните резултати. Тя наблегна на ползите от финансовата подкрепа на Европейския съюз, осъществявана чрез Европейския социален фонд и Оперативна програма за развитие на човешките ресурси. Подкрепа, даваща възможност на българските работодатели да развият и разширят своята дейност като разкрият и оборудват нови работни места и осигурят обучение за придобиване на ключови компетенции и професионална квалификация на новоназначените служители.

В заключение г-жа Нейчева акцентира върху факта, че възможностите, които процедурата предоставя, са гаранция за намаляване равнището на безработица, повишаване благосъстоянието на работещите и качеството на работните места и работната сила.

Проект: Професионално развитие и устойчива заетост за безработни и/или неактивни лица   в Езиков център "Бизи"ЕООД

Договор: BG05M9OP001-1.003-1581-C01

 

dsc04309 dsc04321

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване