11/05/16 06:28
(http://www.klassa.bg/)

4 идеи за стартъп

 Имате идея за бизнес? А знаете ли как да я реализирате и направите доходоносна? Добри бизнес идеи има много, но успехът им зависи от реализацията, от предприемаческия дух, организационните способности и положените усилия. Ето няколко идеи за така наречените стартъп-ове.

1. Онлайн магазин: електронната търговия спестява много от разходите за реален магазин, като например наема за помещението, броя на заплатите и складовите наличности. Тъй като конкуренцията вече е голяма, основното предизвикателство е идентифицирането на оптимална ниша, изготвяне на подходяща платформа, качествена комуникация с клиентите и превръщането им в лоялни клиенти.

2. „Био” бизнес: много хора искат да избегнат химикалите, използвани в промишлеността, да преоткрият вкуса на рецептите на баба и дядо, да са сигурни, че хранителните съставки са натурални. Можеш да правиш сладки, лютеница, козунаци, био козметични продукти, ръчно изработени бижута. Можеш да ги продаваш на тематични панаири, а ако имаш успех, можеш да си отвориш онлайн магазин.

3. Нишата „селско стопанство“: отглеждането на екзотични плодове и растения, предлагани на „солени“ цени на пазара, може да е изключително доходоносно. Такива примери са бизнес с годжи бери, лавандула, арония. Не са необходими нито големи площи, нито огромни инвестиции.

4. Фирма за почистване: много от големите компании предпочитат да възложат услугите за почистване на малки фирми с няколко служители, на които може да се има доверие. Полезни са и приятелските отношения с шефовете на хотелски вериги, сгради с офиси и др., където бизнесът може да се лансира успешно.

Повече информация ще откриете на: www.semeinifinansi.bg.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване