11/05/16 20:05
(http://www.klassa.bg/)

ГЕН. РАДЕВ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ОТ ПЪРВИ ТУР!

 

Ген. Румен Радев печели изборите за президент безапелационно от първи тур, като оставя далече зад себе си останалите двама претенденти Цецка Цачева и Красимир Каракачанов! Това е информация, която няма да прочетете почти никъде другаде, защото паникьосаният Борисов и западните му партньори в момента изливат „златен дъжд“ връз главите на всички социолози и медии да крият истината за краха на евро-атлантизма в България до последно! Потресаващо огромния процент, с който Ген. Радев печели и буквално гилотинира ГЕРБ можете да видите в края на тази статия:

Политическата обстановка в страната преди изборите на 6 ноември е изключително напрегната и в известен смисъл зловеща.

Зловеща единствено за ГЕРБ, разбира се, защото това са първите избори, които тази американска патерица в България, тотално ще загуби. И това ще е началото на КРАЯ за Борисов, а заедно с него и край на хищническите западни интереси в родината ни.

Предстоящите президентски избори се очертават като съдбоносни за ГЕРБ по причина, че за първи път от 10 години насам целият народ се е обединил в омразата и гнева си срещу мафиотското управление на партията-държава.

Не можел българският народ да се обедини, той бил вечно разединен…?

Ами ето на – обедини се! Срещу ГЕРБ!

Канските усилия на западните посолства да запазят отрочето си ГЕРБ и статуквото във властта, само влошиха положението.

Досегашните избирателни кампании, в които с помощта на невероятни манипулации и нагли фалшификации партията-майка, неизменно ставаше „победителка“ и „върховна повелителка“ този път няма как да се случат! Дългогодишните машинации на Борисов и сие под крилото на Запада окончателно нагнетиха „страстите български“. На хората им писна да слушат наглите лъжи на „дълбоко посредствения и тъпоумен интригант Борисов“ (квалификацията е на американски журналист, носител на „Пулицър“-б.р.) и още по-тъпоумния му слуга – „отличника“ по български език, Цветанов.

През 2011 г. Борисов „победи“ на изборите, защото неговите „депутати“ мъкнеха чували с бюлетини, и стояха на главите на хората, обработващи секционните протоколи в Централната избирателна комисия. А и тогава ефективно вършееше Цветановото МВР! През 2015 г. ГЕРБ пак „спечели“ изборите със „сгрешени“ и подменени протоколи на фона на умишлено провокиран от ГЕРБ-активисти невероятен хаос в зала „Арена Армеец“.

rumen_radev_cacheva

Сега Борисов и Цветанов усетиха необичайно засиления народен гняв и разбраха, че старите номера няма да минат. И се ужасиха! И го удариха на молба! И започнаха да ръсят пари!

Защото изборите за президент, които никога не са имали особено значение за политическия живот в България, СЕГА са на път да се превърнат в РЕКВИЕМ за едно нагло, мафиотско и абсолютно чуждо на българските национални интереси Гербаджийско Разграбващо и Унищожително управление на страната.

Затова тази година ГЕРБ смени плочата, тактиката и стратегията. И… златен дъжд се посипа върху социолозите! Парите се изсипаха от широко разтворените кесии на „Америка за България“ и ГЕРБ, , като последен отчаян опит, по някакъв магически, свръхестествен и ирационален начин да бъде избегнато поражението. И да направят така, щото „американеца“ Борисов да продължи да властва в земите български.

Само че парите от чужди посолства и герберски черни каси, които в последно време се леят в неспирен порой, вместо да оправят положението, го влошават все повече! И народа все повече се амбицира да изхвърли Борисов и западната креатура от властта!

Те превърнаха, най-обикновените президентски избори в царство на кривите огледала. Лошото е, че Алиса – хитрата Кума Лиса Борисов вече няма как да остане в „страната на чудесата“, където ГЕРБ вечно е на власт, а народът е просто „лош човешки мат*риял“.

 

Вижте сами „обърканите“ прогнози на социолозите, които дори дни преди изборите за Президент, са толкова далеч една от друга, а съответно и от истината, колкото Луната от Земята.

Социологическата агенция „Афис“ още в средата на септември прогнозира победа на първи тур за все още неизвестния кандидат- президент на Борисов, и балотаж между кандидатите на ГЕРБ и БСП.

Значи кандидатът на Бодигарда го няма, но той ще победи?? Как става това? Ще ви кажа! Само с много пари! Затова шефовете на тези „агенции“ си накупиха странични бизнеси за стотици милиони, построиха си вили – палати из цялата страна, че и в чужбина…

„Сова Харис“, вече в средата на октомври, ни разказа приказката за лека нощ как Цецка Цачева ще победи на първи тур Румен Радев, но на балотажа силите им щели да се изравнят.

В края на октомври, дойде и „бомбата“ на личната социологическа агенция на Румяна Бъчварова – „Маркет Линкс“. Тя пък предрече, че Цецка Цачева  ще загуби не само от кандидата на БСП Румен Радев, но и от кандидата на обединените патриоти Красимир Каракачанов. В тази „прогноза“ вече ясно прозира паническият страх, обхванал управляващата върхушка.

И понеже Борисов трябваше да скрие обхваналия го ужас от предстоящия разгром, той поръча на „Алфа Рисърч“ да обърка още повече избирателите. Така придворната агенция, „твърдо“ заяви, че няма 6 – 5, че към 3 ноември, дни преди изборите Цачева води с най-малко 4% пред Румен Радев, и че балотажът е сигурен.

Тоест, кандидатката на Борисов не може да спечели от първи тур, въпреки, че всички лостове на властта са у Бодигарда, а трябва да се явява и на балотаж, където също не е много сигурно какво ще стане.

Тези „иди ми – дойди ми“,  и  коренно различните „прогнози“, показват само едно: Социологическите агенции са купени и лъжат на поразия. Защото няма как за двадесетина дни нагласите на избирателите да се променят толкова драстично. От „Осанна“ – Цачева ще спечели още преди да е обявена кандидатурата й,  до „Разпни го“ – Цачева няма да спечели, а балотажът ще е между Радев и Каракачанов.

Питате се как така ГЕРБ ще плаща на агенции, които да твърдят, че Цачева губи? Много просто: Една трета от нахранените от Борисов социолози твърдят това. А останалите две трети – обратното. А целта е избирателите да бъдат объркани. Защото истината е, че Ген. Румен Радев не просто води на Цачева с малко. Истината е, че над 60 % от избирателите ще гласуват за него още на първи тур. А за Цецка Цачева – едва 15 %. Хайде, представете си сега колко процента ще грабне Ген. Радев на балотажа. Най-вероятно ще я бие с 80 : 20 %. Очертава се потресаващ погром за Бойковата партия!!! Сега стана ли ви ясно какво цели ГЕРБ и защо е в такава зловеща паника!

Страхът и ужасът на Борисов и разкапващата се евро-атлантическа креатура, доказват, че ако сега всички български граждани, излязат като един на 6 ноември – „вечната“  и „непоклатима“ власт на „тъпоумния интригант“ Борисов, както сполучливо го определи „Форбс“ – ще рухне завинаги.

Въпросът е,  ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ЛИ ВСИЧКИ?



















 Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване