11/14/16 10:30
(http://www.klassa.bg/)

Антон Кутев: БСП и Радев вече не са едно и също нещо

 Победата на Радев е и победа на БСП. Има промяна, но я направиха хората, а не Радев и БСП . Гражданите наказаха статуквото и елитите си, един процес, който е започнал отдавна, преди 10 години. Това обяви в ефира на Нова ТВ Антон Кутев.

Тези хора, които издигнаха Борисов, сега го свалиха. Те наказаха от цялата политическа система, статуквото и те искат чрез този вот да променят обществото в което живеят.

Тоест, демокрацията е мощен инструмент и това го видяхме и на изборите в САЩ.

По думите му хората очакват да има нещо ново. Но е вярно, че БСП получава огромен кредит на доверие. Сега вече обаче Радев и БСП не са едно и също, връзката му с партийни централи трябва да е забравена. Ние влизаме в конкуренция - някой трябва да направи промяната в България, коментира Кутев.

Той е категоричен, че БСП няма право да прави поредния компромис.

Ние в тази кампания се разграничихме от ДПС и ръководството и казахме, че очакваме вота на гражданите, без разлика на етнос и религията. Ние може да влезем в изпълнителната власт, но ако спечелим убедително. Не трябва да влизаме в управлението в рамките на този парламент. Ако не си наясно какво искаш да промениш, тогава си стой в опозиция и си отстоявай своите позиции, е позицията на Антон Кутев. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване