11/14/16 06:23
(http://www.klassa.bg/)

Десислава Иванчева печели изборите за кмет на столичния район „Младост“

 София. Десислава Иванчева печели изборите за кмет на столичния район „Младост“. Това става ясно от публикация на лидера на ПП "Нормална държава" Георги Кадиев в социалната мрежа "Фейсбук". "До момента от обработените протоколи в 116 секции резултатът е: Деси Иванчева - 27 566 гласа. Мария Илиева- 15 895 гласа. Остават още само 9 секции", е написал Кадиев. 
"Фокус" припомня: На балотаж на изборите за кмет на столичния район "Младост" се явиха кандидатът на ГЕРБ Мария Илиева и независимият кандидат, подкрепена от партия „Нормална държава", Десислава Иванчева. До балотаж се стигна след като на първи тур Илиева получи 12 796 действителни гласове, а за Иванчева са гласували 8 660 души. 
Окончателните резултати от вота на 6-ти ноември сочат, че кандидатът на ГЕРБ е спечелила 25,18 % от гласовете на избирателите, докато подкрепената от ПП „Нормална държава“ кандидатка 17 % от вота на жителите в столичния район.

Информационна агенция "Фокус"

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване