11/14/16 09:39
(http://www.klassa.bg/)

Евгени Дайнов: Борисов се държи като обидено дете

 

Още в началото на годината стана ясно, че ГЕРБ губи почва сред избирателите, Борисов няма шанс отново да победи на избори,смята политологът

Борисов сам докара недоволството до бунт срещу самия себе си. Той и неговите министри ходеха само да режат лентички и не чуваха какво говорят хората. ГЕРБ се опита да събере целия наличен ресурс в свои ръце и българите видяха тази несправедливост и съответно наказаха премиера.

 

В момента премиерът е като обидено дете-хулиганче от крайните столични квартали, всички са му виновни. Но той не разбира нито властта, нито принципите на демокрацията. „Загубилият избори партиен лидер подава оставка като  партиен лидер, а друг от същата партия поема властта. При Борисов нещата са объркани и затова той подава оставката на правителството, въпреки че мнозинството в парламента не се е променило”, каза още политологът.

 

 

 

Според него, сега пред БСП стои дилема-дали отново ще се свържат с ДПС при един нов парламент или ще се еманципира от тази партия. Дойнов категорично смята ,че Борисов няма да се върне повече като победител на едни избори заради обидата на хората оп места от работата и поведението му.

 

„Социалистите си вкараха таралеж в гащите с Радев. Той не се притеснява да противоречи на Корнелия Нинова, той не е нито човек на БСП, нито на Русия. Човекът е приличен, устойчив и стабилен”, каза политологът.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване